Enguany les condicions de joc han canviat i la tercera prova de l’oposició a Bombers de la Generalitat, l’avaluació psicològica, ja no és una entrevista si no que és el que coneixem com un Assessment Center. Aquest consistirà en una prova situacional grupal, una prova situacional individual i una dinàmica de grup. Aquest tipus de proves, documentades àmpliament des de fa més de trenta anys, permeten als avaluadors constatar duna forma més fiable les competències requerides.

T’ajudem a prepar-les?

Ho fem amb grups extremadament reduïts, amb molt poques dates i preu assequible. Filosofia de la casa.

Com ho fem?

Un Diplomat en Comunicació i expert en aquestes dinàmiques us conduirà durant una jornada de quatre hores. No només fareu un Assessment Center amb nosaltres (que és el que la majoria ofereix en aquests moments), si no que fareu un Guided Assessment amb Feedback (molt pocs us ho poden oferir) per només 50€.

Fem grups de cinc alumnes els dies 7, 12, 13, 14 i 15 de gener de 2021, de 9 a 14h a La Bisbal d’Empordà.

Com em puc apuntar?

Envia’ns un correu electrònic a info@cursbombers.com amb el teu nom, DNI, telèfon de contacte i el dia que vols venir (mira a la taula de baix si hi ha plaça el dia que vols!). No cal més!

T’aconsellem que, malgrat l’essència de la prova hagi canviat, facis com a mínim una simulació d’entrevista en el format antic per desenvolupar les habilitats comunicatives. Si vols fer-ho amb la nostra psicòloga, només cals que enviïs un correu electrònic a entrevista@cursbombers.com

Que haig de portar?

Paper, bolígraf i moltes ganes!

Els grups cal que siguin de cinc alumnes, si no, les dinàmiques no són eficients. Si algun grup no arriba a cinc alumnes, aquests alumnes es reubicaran a llocs lliures d’altres grups.

  • Si voleu venir amb algun company que coneixeu, posau-vos en dates diferents. Les dinàmiques amb coneguts perden eficiència