Molts/es de vosaltres ens escriviu aquests dies per informar-vos de si farem més cursos properament, quins seran, com seran…. Enguany donem la nostra activitat formativa externa per acabada, és a dir que, fins l’any vinent, no farem cap més curs.

Els que ja ens coneixeu sabeu que no som una acadèmia convencional, que no estem “oberts” tot l’any i que la nostra idea de formació es basa en dos principis fonamentals que no volem deixar mai de complir: qualitat altíssima i preus raonables.

Pel que fa a la qualitat, una de les premisses que seguim és no oferir cursos si no hi ha una convocatòria propera (fer-ho ens allunyaria dels nostres principis, doncs semblaríem més preocupats de fer diners a costa vostra que no d’oferir un producte de qualitat). I en aquesta tessitura ens trobem. Aviat es publicarà la convocatòria de 250 places d’aquest 2021 que realitzarà la prova de coneixements en el darrer trimestre d’enguany. Aquesta convocatòria ja l’hem preparada amb el curs que vam iniciar l’11 de gener d’enguany i vam finalitzar el passat 26 de juny. Per aquest motiu no farem el següent curs, el preparatori de la convocatòria de 2022, fins el gener de 2022 com a molt aviat.

Aprofitem la tardor de 2021 per renovar-nos, per preparar el proper curs i per seguir formant-nos internament. Enguany hem participat en el Seminari de Lideratge i habilitats directives de la UOC, per exemple.

També molt/es de vosaltres us heu interessat per la nostra preparació per la prova de dinàmica de grups (la prova que ja l’any passat va substituir la prova de l’entrevista) arran de l’aclaparador èxit obtingut amb els grups que vam preparar a principis d’aquest any. Sí, tornarem a preparar aquesta prova amb grups molt reduïts. Us informarem a través del web.

Durant la tardor d’aquest any us informarem de forma precisa de totes les novetats que vagin sorgint.

Gaudiu de l’estiu!