Nou curs per preparar l’oposició a Bombers de la Generalitat

Ja tenim tota la informació sobre el nou curs per preparar l’oposició a Bombers de la Generalitat de Catalunya. El curs de 187 hores (130 presencials i 57 on-line) té un preu de 625€ (3,34€/h).

El curs comença el dilluns 30 de setembre i acaba el divendres 7 de febrer. Les classes seran els dilluns, dimecres i divendres de 19 a 22 hores a l’Autoescola RACC de La Bisba*. El preu inclou les classes presencials, l’accés a l’aula virtual, els apunts del curs en format digital, els tests de classe en format paper (més de 700 preguntes tipus test revisades), els exàmens parcials i final i totes les tutories que siguin necessàries.

Us oferim el nostre equip de 14 professors (9 formadors del Cos de Bombers), un advocat, un expert en protecció civil, un llicenciat en física i dues psicòlogues.

I com sempre, a l’alumne que obtingui la millor nota en l’examen final, li tornem el valor íntegre del curs!

Inscripcions obertes des de dilluns 29 de juliol de 2019. Donat que les places són limitades (només vint places), la reserva de plaça es farà per estricte ordre de pagament. Per reservar la plaça heu de fer un ingrés de 125€ al següent número de compte:

ES47 0081 1590 0900 0604 1217

IMPORTANT: a l’ingrés heu d’indicar el DNI i el vostre nom de la següent forma (sigueu estrictes amb el format, si us plau):

40123123A Joan Pla Sais

Un cop fet l’ingrés, heu d’enviar-nos un correu electrònic a info@cursbombers.com amb el justificant de pagament, nom complert, DNI i un telèfon de contacte. Aquest correu electrònic és el que justifica el vostre ingrés i l’ordre de reserva de plaça. El valor restant del curs (500€) es paga durant la primera setmana de classe.

Aquí teniu el calendari/horari del curs. Pot variar l’ordre d’algunes classes.

A mitjans de setembre farem la jornada de presentació del curs pels alumnes inscrits. Aviat concretarem la data i horari exacte. Serà a l’Autoescola RACC de La Bisbal. Aquesta jornada no apareix al calendari del curs.

Ens reservem el dret de no dur a terme el curs si no s’assoleix un mínim de 12 alumnes inscrits.

*Resta pendent de confirmar si la totalitat de les classes es podran realitzar a l’Autoescola de La Bisbal o s’haurà de fer una part de les classes a l’autoescola de Palafrugell.