Després de moltes setmanes treballant en el proper curs, ja el tenim aquí! Ha estat difícil combinar la nostra filosofia amb totes les restriccions que ens imposa l’era COVID que estem vivint i ens ha costat molt haver de fer el pas de deixar, per un temps, el contacte “de tu a tu” que tant ens agrada i que s’ha convertit en un dels nostres trets diferencials. Però o ho fèiem així o havíem d’abandonar el nostre projecte formatiu i amb ell sacrificar el nostre compromís inicial amb tots vosaltres.

Així que després de molt treballar-hi podem oferir-vos les primeres pinzellades del que serà en nostre següent curs per preparar la propera oposició a Bombers de la Generalitat 2021. Aquesta vegada serà un curs semipresencial. Treballarem gairebé tots els continguts de forma on-line però el curs s’iniciarà i acabarà amb jornades presencials (amb totes les mesures de seguretat que el COVID ens imposi).

TeleTreball_01
TeleTreball_02

De forma provisional us podem avançar que us oferim un curs de 133 hores lectives amb cinc dies de classe a la setmana. Farem classe virtual i en directe de dilluns a divendres de 19:30 a 21 hores. Les classes seran en format magistral adaptat, és a dir, no seran únicament videoconferències. Això permetrà els alumnes seguir les classes en un horari còmode i des de casa, sense perdre ni temps ni energia en desplaçaments i de forma segura.

A més, disposareu de l’Aula Virtual (Moodle) exclusiu pels alumnes del curs on trobareu apunts, lectures, exercicis, vídeos i multitud de recursos per ajudar-vos a treballar i millorar en el vostre estudi.

El curs tindrà una durada de 19 setmanes i s’iniciarà just després de Nadal, el dilluns 11 de gener. Prèviament, abans d’acabar l’any farem una sessió de presentació amb grups reduïts i una jornada on-line per presentar l’entorn virtual i assegurar-nos que tothom el té per ma.

En acabar el curs farem un examen presencial intentant emular les condicions que us trobareu el dia de l’examen oficial. Mantenim viu des del primer curs el nostre compromís: qui obtingui la millor nota a l’examen final se li retorne l’import íntegre del curs!

Malgrat que encara ens queden alguns serrells per polir, de forma gairebé definitiva podem establir el preu del curs en 500€. Seguim mantenint ferm també el nostre compromís que un alumne no pagui mai més de 4€ per hora de formació (500€/133h=3,75€/h).

Tant aviat com ens sigui possible us donarem més detalls del nostre curs. Les inscripcions s’obriran de forma telemàtica a través del nostre web el proper dilluns 30 de novembre. Com sempre, places limitades.