Ja podem oferir-te més informació del nostre proper curs per preparar la propera oposició a Bombers de la Generalitat 2021. Com ja sabeu aquest proper curs serà on-line. Per què? Doncs perquè la responsabilitat en l’era COVID ho imposa i perquè ens agradi o no hem de fer l’esforç d’adaptar-nos a l’era de les noves tecnologies.

Us oferim un curs de 133 hores lectives amb cinc dies de classe a la setmana. Farem classe virtual i en directe (streeming) de dilluns a divendres de 19:30 a 21 hores, excepte alguns dies que la classe serà de dues hores. Les classes seran en format magistral adaptat, és a dir, no seran únicament videoconferències. Això permetrà els alumnes seguir les classes en un horari còmode i des de casa, sense perdre ni temps ni energia en desplaçaments. I estarem COVID segurs!

I recordeu que a més disposareu de l’Aula Virtual (Moodle) exclusiva pels alumnes del curs on trobareu apunts, lectures, exercicis, vídeos i multitud de recursos per ajudar-vos a treballar i millorar en el vostre estudi.

El curs tindrà una durada de 20 setmanes lectives que s’iniciaran el dilluns 11 de gener. Prèviament farem dues sessions: una de presencial just abans de Nadal i en grups reduïts per presentar-vos el curs, i una altra d’on-line, a principis de 2021, per comprovar que tots domineu l’entorn del zoom abans d’iniciar el curs. I l’examen de final de curs serà presencial i amb les condicions de seguretat que imperin en aquell moment. Ja sabeu que des que vam iniciar el projecte de CursBombers, a l’alumne que obté la millor nota en aquest examen final, se li retorna l’import íntegre del curs!

INSCRIPCIONS:

Dilluns 30 de novembre s’obre el plaç d’inscripció al curs. Recordeu que sempre fem els cursos amb places limitades. Enguany, tot i ser un curs on-line que ens permetria incrementar el número d’alumnes de forma il·limitada, no ho farem. Afegirem un extra de places per poder fer accessible el curs a més gent però seguirà sent un curs amb places limitades per intentar arribar de forma personal a tots els alumnes.

Les inscripcions seran via telemàtica a través d’un formulari que trobareu al nostre web. Quan feu la inscripció automàticament rebreu un correu electrònic amb les dades necessàries per fer el pagament de 100€ per reservar la vostra plaça al curs. La resta del valor del curs es paga a l’inici d’aquest. Ho fem així perquè volem que feu, com a mínim, la sessió de presentació presencial per estar segur que els curs que us oferim s’ajusta al que vosaltres voleu. Recordeu que el curs té un valor total de 500€.

Durant la inscripció al curs se us demanarà d’on sou. Demanem aquesta informació perquè us agruparem en subgrups de cinc o sis alumnes amb localitats de procedència properes. Aquests subgrups serviran per fer les jornades de presentació presencial (per això són subgrups reduïts) i per fer les tutories de seguiment. I a més, en ser grups d’alumnes propers entre vosaltres, us facilitarà poder quedar entre vosaltres per fer grups d’estudi.