Ens hem especialitzat moltíssim en la formació teòrica, el nostre principal pilar. I ho fem amb tres projectes formatius diferenciats:

  • Bombers de la Generalitat. El nostre producte estrella i pel que tothom ens coneix. T’oferim un curs de més de 180 hores amb quinze formadors per preparar la prova de coneixements i l’aptitudinal (teòric i psicotècnic) de l’oposició a Bombers de la Generalitat. Més informació aquí.

  • Bombers de l’Ajuntament de Barcelona. Oferim cursos, generalment com a complements al curs de Bombers de la Generalitat, per preparar el temari específic de la prova de coneixements de l’oposició a Bombers de l’Ajuntament de Barcelona. Més informació aquí.

  • Comandaments. Des de 2019 treballem per formar els comandaments del Cos de Bombers de la Generalitat. Oferim un producte formatiu molt específic per a grups molt reduits i basat en la metodologia ABP per formar caporals i sergents del Cos de Bombers de la Generalitat. Som pioners en aquest camp! Més informació aquí.

A més, t’oferim formació pràctica. Fem cursos pràctics per preparar la prova d’ofici de paleteria de l’oposició a Bombers de Barcelona, t’ajudem a preparar l’entrevista personal de l’oposició i posem al teu servei un entrenador personal per preparar les proves físiques.