El 2019 vam iniciar el projecte de formació integral i des d’aleshores t’ajudem també en la preparació física. Tenim un conveni propi amb un pavelló per l’entrenament de les dues proves físiques més complexes i, el més important, posem al teu servei els nostres dos entrenadors personals perquè t’assessorin de forma individualitzada.

Us oferim la possibilitat de realitzar un programa d’entrenament integral, individualitzant els entrenaments i comunicant-nos amb tu setmana a setmana.

Estem convençuts que el millor entrenament és aquell que s’adapta a les teves necessitats, potencia les teves capacitats i t’aporta el coneixement tècnic necessari perquè puguis assolir l’èxit en el conjunt de les provés físiques.

Si tens cap mena de pregunta, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres, sense cap mena de compromís.


Coneixes els nostres entrenadors?

Hola, sóc l’Ivan Lacanna, esportista, entrenador, preparador físic, coach i opositor a Bomber.
Sóc nascut a Barcelona, Graduat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport (col•legiat 61531) a la Universitat de Barcelona (INEFC) i especialitzat en Rendiment Esportiu. Tinc més de vuit anys d’experiència professional com a Entrenador Personal, treballant en l’àmbit del rendiment esportiu i la salut i especialitzat en la preparació física d’esports de resistència i força; desenvolupo Plans d’Entrenament a distància mitjançant el sistema Training Peaks. Visc la preparació física pròpia i l’assoliment d’objectius esportius de manera natural, com a part del meu dia a dia. Els últims anys m’he bolcat en les curses de muntanya d’ultra resistència.


Hola, sóc la Cristina. Des de CursBombers  m’agradaria ajudar-vos a aconseguir el vostre objectiu per les oposicions a Bombers.
Sóc graduada en Kinesiologia, Salut i Esport per la Universitat Americana de Detroit i tinc un màster en Readaptació a l’Activitat Fisica i la Competició Esportiva. Com esportista he estat a l’èlit de la natació durant molts anys i he competit a nivell Europeu i Mundial per clubs de Barcelona i d’Estats Units. A nivell professional sempre he estat vinculada al món de l’esport com a tècnica de sala fitness i entrenadora personal durant 4 anys, professora d’spinning i actualment sóc entrenadora de natació amateur i professional.