El 2019 vam iniciar el projecte de formació integral i des d’aleshores t’ajudem també en la preparació física. Tenim un conveni propi amb un pavelló per l’entrenament de les dues proves físiques més complexes i, el més important, posem al teu servei els nostres dos entrenadors personals perquè t’assessorin de forma individualitzada.

Si tens cap mena de pregunta, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres, sense cap mena de compromís.


Coneixes els nostres entrenadors?

Hola, em dic Josep i des que CursBombers ofereix una preparació integral per les oposicions a Bombers, sóc el responsable de l’àrea de preparació física.

Sóc Graduat en CAFE (Ciències de l’Activitat Física i l’Esport) i Entrenador Nacional de Triatló. Com a esportista, he estat nedador i entrenador del Club VilaSwim, jugador de futbol sala i des de fa dotze anys sóc escalador, on he competit a nivell amateur. He treballat com a entrenador personal durant tres anys on he tractat amb rendiment esportiu i salut, majoritàriament a corredors i nedadors.

T’oferim la possibilitat de preparar amb mi les proves físiques de bomber. Estudiarem la manera més fàcil i segura de poder treure el millor resultat de cada prova amb entrenaments específics i no deixarem de banda la prevenció de lesions.


Hola, sóc la Cristina. Des de CursBombers  m’agradaria ajudar-vos a aconseguir el vostre objectiu per les oposicions a Bombers.
Sóc graduada en Kinesiologia, Salut i Esport per la Universitat Americana de Detroit i tinc un màster en Readaptació a l’Activitat Fisica i la Competició Esportiva. Com esportista he estat a l’èlit de la natació durant molts anys i he competit a nivell Europeu i Mundial per clubs de Barcelona i d’Estats Units. A nivell professional sempre he estat vinculada al món de l’esport com a tècnica de sala fitness i entrenadora personal durant 3 anys, professora d’spinning i actualment sóc entrenadora de natació amateur i professional.