Ja tenim disponible tota la informació del nostre proper curs!

El curs, que serà gairebé tot on-line, començarà el 5 de setembre i acabarà el 17 de febrer. Farem classe en directe cada dilluns, dimarts, dimecres i dijous, de 19:30 a 21h. El curs es dividirà en tres blocs. En acabar cada bloc farem un examen parcial amb la seva corresponent correcció. A final de curs farem un examen final presencial i, com sempre des dels nostres inicis, a qui obtingui la millor nota en aquell examen, se li retornen íntegrament els diners del curs!

Paral·lelament tindreu una aula virtual (moddle) on tindreu tots els apunts del curs i la feina a fer cada setmana (textos, vídeos, lectures complementàries, qüestionaris, exercicis…).

Si algun dels dies no pots assistir a la classe on-line en directe, no pateixis. Totes les classes es graven automàticament i es pengen a l’Aula Virtual perquè les veieu quan vulgueu i tantes vegades com vulgueu.

Com sempre, tindreu a la vostra disposició el nostre equip de 16 professors i una professora extra només per l’àmbit de l’aula virtual. I seguim el fil del darrer curs incorporant tutories amb grups d’alumnes més reduïts per poder fer el seguiment del vostre progrés i satisfacció del curs: cada subgrup tindrà un tutor a qui adreçar-se sempre que ho necessiti.

El curs té una càrrega lectiva de 150 hores (116,5 hores de classe i 33,5 hores de treball a l’aula virtual) i un preu de 550€ (3,67€/h).

Com m’haig d’inscriure?

És molt fàcil! Només has de clicar l’enllaç de baix i se t’obrirà un formulari d’inscripció. Un cop l’omplis i l’enviïs rebràs un correu electrònic a l’adreça de correu electrònic que hagis posat (assegura’t d’escriure-la bé i mira que la nostra resposta no t’entri com a correu brossa). Al correu trobaràs la resta d’instruccions a seguir.

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

Puc inscriure’m ja?

No. Ara donem un marge de deu dies perquè tothom s’assabenti del nou curs i s’ho rumii. A partir del proper dilluns 1 d’agost a les 8 del matí us podreu inscriure. Abans d’aquesta data, el formulari d’inscripció estarà inactiu.

Em puc quedar sense plaça?

Sí, aquesta possibilitat existeix. Els nostres cursos són de places limitades ja que no ens agrada fer grups molt grans que ens impedeixin arribar a tots els alumnes. Per això donem un marge d’uns dies perquè tothom estigui al cas del període d’inscripció i no sorprengui a ningú.

I si m’inscric però després me’n penedeixo?

Cap problema! Per formalitzar la inscripció haureu de fer una paga i senyal (ve tot detallat al correu electrònic que rebreu després d’enviar el formulari d’inscripció). Si el dia de la presentació decidiu que no voleu seguir endavant pel motiu que sigui, us tornem la paga i senyal sense cap mena de problema.

Quina part del curs no és on-line?

Hi ha dues jornades presencials.

La primera és el primer dia, el dia de la presentació. És una jornada d’unes dues hores on s’explica fil per randa com funciona tot el curs, es presenta l’Aula Virtual i coneixereu alguns dels professors.

I la segona jornada presencial és l’examen de final de curs. Per aquest dia lloguem un pavelló i intentem emular les condicions que us trobareu el dia de l’examen oficial.

La resta del curs és tot on-line!

I si l’examen oficial de l’oposició és abans del previst?

És una situació possible tot i que molt poc probable. En qualsevol cas, si la Generalitat programés l’examen oficial per abans de la data de finalització del curs (17 de febrer), retocaríem el calendari del curs i també faríem classe els divendres. Això ens portaria a acabar el curs un mes abans, el 20 de febrer, sense fer un increment massa gran de la càrrega lectiva setmanal de l’alumne (tot just incrementaríem 1,5 hores de classe per setmana).

I si un dia no puc assistir a la classe on-line en directe?

Cap problema. Sempre recomanem assistir-hi en directe perquè interpel·leu al professor amb els dubtes que tingueu, però si no podeu assistir, no perdreu la classe: cada classe es grava i es penja de forma automàtica a l’Aula Virtual on la podreu veure quan vulgueu i tantes vegades com vulgueu.

El curs disposa de temari?

Sí. Des del primer dia tindreu el temari penjat a l’Aula Virtual.

I si em costa seguir el ritme del curs?

L’avantatge de portar tant temps fent cursos és que sabem trobar la cadència perquè tothom pugui seguir el ritme: quatre dies de classe on-line per setmana i tres dies per treballar de forma individual i consolidar coneixements és un bon ritme que permet a tots seguir el curs. I si tot i així tens problemes, tindràs un tutor a qui adreçar-te.

El calendari de les classes el tindrem abans de començar?

Sí. Estem acabant de confeccionar-lo. El tindreu ben aviat al web.