El proper curs és essencialment un curs on-line. Farem les classes en directe a través de l’aplicació Zoom cada dia, de dilluns a divendres, de 19:30 a 21h. Això vol dir que si algun dia no podeu estar davant l’ordinador o del mòbil en aquest horari us perdreu la classe? No! Les classes es gravaran cada dia i es penjaran a l’Aula Virtual de CursBombers on tots els alumnes (però no la gent aliena al curs) tenen accés.

Mentre duri el curs tindreu les classes penjades per visualitzar-les tantes vegades com necessiteu. Això és una avantatge evident per vosaltres, ja que pel mateix preu podeu assistir a classe tantes vegades com desitgeu, des d’on volgueu i a l’hora que us vingui de gust. No assistir en directe, però, us treu la possibilitat d’interactuar amb el professor per resoldre dubtes en directe.

I recordeu que disposareu d’una persona dedicada només al funcionament de l’Aula Virtual, el que nosaltres denominem un DAE. El DAE fa que tot funcioni a la perfecció dins l’Aula Virtual, soluciona dubtes, proporciona ajuda, corregeix errors al moment i, sobretot, mira amb lupa la vostra activitat a l’espai virtual: ai d’aquells que no facin la feina que han de fer a l’Aula Virtual cada setmana!