MANEIG PREHOSPITALARI DEL

PACIENT POLITRAUMÀTIC GREU

Politrauma

Des de març de 2013 CursBombers col·labora amb la Creu Roja de Sant Feliu - Vall d'Aro en el disseny i l'execució del Curs de Maneig Pre-hospitalari del Pacient Politraumàtic Greu. Aquest curs va adreçat a personal que treballa estretament en l'emergència, des de metges, infermers i tècnics d'emergències mèdiques, a bombers, mossos d'esquadra i voluntaris de Creu Roja.


El curs té una durada de 35 hores, dividides en quatre dies consecutius. Inclou classes teòriques, pràctiques a l'aula i exercicis a l'exterior. El curs es realitza a les aules de la seu de Creu Roja a Sant Feliu de Guíxols. S'emmarca en l'àmbit de la formació personal continuada, pretén que l'alumne assoleixi un alt grau de coneixement del pacient traumàtic greu així com el seu abordatge en el medi prehospitalari, des d'una vessant multidisciplinària (bombers, metges, tècnics...).


Aquest curs es realitza dues vegades l'any, al març i al setembre. Les places son limitades. Anunciarem en aquest web l'inici del període d'inscripcions (generalment un mes abans de cada curs). Té un preu aproximat de 225 euros (preu establert per Creu Roja de Sant Feliu - Vall d'Aro) i inclou l'esmorzar i el dinar de cadascun dels quatre dies.


Si s'aprova el curs es concedeix un diploma d'aprofitament. Aquest diploma puntua pels concursos de l'Administració de la Generalitat de Catalunya (concursos de trasllat i promoció interna de Bombers i Mossos d'Esquadra, per exemple). El professorat el componen tres infermers especialitzats en l'àmbit pre-hospitalari, un bomber i un tècnic d'emergències sanitàries. Aquí teniu un exemple de l'estructura del proper curs.

PDF

Per més informació podeu adreçar-vos a la Creu Roja de Sant Feliu - Vall d'Aro:

972.822.200

formaciosantfeliu@creuroja.org